Εκπαίδευση με την First Aid Greece

First Aid Greece

 εδρεύει στην Αθήνα έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να παράσχει

εκπαίδευση πρώτων βοηθειών

 και υποστήριξη σε ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα βοηθήσει να βελτιώσουμε την ικανότητά μας αλλά και τη στάση μας στο να βοηθάμε ανθρώπους
που το έχουν ανάγκη και να αντιμετωπίζουμε με σιγουριά τις περισσότερες καταστάσεις

έκτακτης ανάγκης

. Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων αντιμετώπισης περιστατικών Έκτακτης Ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου

βασική υποστήριξη της ζωής, Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (CPR),Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (AED) και Πρώτες Βοήθειες

  για ενήλικες και παιδιά.
Τα προγράμματα είναι κατάλληλα για οικογένειες, γονείς, παιδιά και επαγγελματίες. Η υγεία και η ασφάλεια στο χώρο εργασίας είναι ζωτικής σημασίας και γι’ αυτό συχνά διοργανώνουμε εταιρικά προγράμματα. Η εκπαίδευση γίνεται από εκπαιδευτές πιστοποιημένους από τον EFR, οι οποίοι ακολουθούν την ίδια διαδικασία & προτεραιότητα περίθαλψης που ακολουθείται και από τους επαγγελματίες.

Emergency First Response

 (EFR) είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος διεθνής οργανισμός

εκπαίδευσης Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (CPR), Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED)

  και Πρώτων Βοηθειών στον κόσμο, ο οποίος κερδίζει συνεχώς εκτενή διεθνή αποδοχή. Διαθέτει περισσότερους από 31000 εκπαιδευτές παγκοσμίως, αλλά και 36 χρόνια εμπειρίας στην παράδοση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εκπαιδευτικού υλικού και διδακτέας ύλης.

Χώρος Εκπαίδευσης

Οι αίθουσες εκπαίδευσης που διαθέτουμε είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε το περιβάλλον εκμάθησης να είναι άνετο και ασφαλές και να διευκολύνει τους συμμετέχοντες να μαθαίνουν και να εξασκούν τις καινούριες δεξιότητές τους με το δικό τους ρυθμό.

Επίσης προσφέρουμε εκπαίδευση στο χώρο σας, Εμείς ερχόμαστε σε Εσάς. Η εκπαίδευση στο χώρο σας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των ατόμων ή εταιρειών που συμμετέχουν, ενώ έχει το πλεονέκτημα ότι η εκμάθηση γίνεται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Για να πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση στο χώρο σας, χρειαζόμαστε ένα δωμάτιο αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει όλα τα άτομα που συμμετέχουν, που συνήθως είναι από 6 έως 12 και να υπάρχει και αρκετός ελεύθερος χώρος για να μπορεί να γίνει η εξάσκηση.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το επίπεδο εκπαίδευσης είναι το ίδιο υψηλό, είτε η εκπαίδευση πραγματοποιηθεί στο χώρο σας, είτε στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.

Η εκπαιδευτική ύλη των προγραμμάτων EFR βασίζεται στα πρότυπα περίθαλψης ασθενούς που δημοσιεύθηκαν στις Οδηγίες για Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (CPR) και Έκτακτη Καρδιαγγειακή Περίθαλψη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιάς (ΑΗΑ) αλλά και στις απόψεις της ομάδας Βασικής Υποστήριξης Ζωής (BLS) της Διεθνής Επιτροπής Αναζωογόνησης (ILCOR). Η

ILCOR

  είναι μια διεθνών προτύπων ομάδα, η οποία αντιπροσωπεύει τους περισσότερους από τους μεγαλύτερους οργανισμούς αναζωογόνησης παγκοσμίως, όπως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. Διαβάστε περισσότερα για το πώς αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών αναγνωρίζεται παγκοσμίως.

Το EFR, με γνώμονα την εκπαίδευση ενός άπειρου διασώστη, έχει επιλέξει να ακολουθεί μια μέθοδο η οποία δημιουργεί διασώστες με εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και αυξημένη προθυμία να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ιατρικής ανάγκης, με το να τους μαθαίνει όλες εκείνες τις δεξιότητες που χρειάζονται, σε ένα ήρεμο περιβάλλον εκμάθησης. Οι συμμετέχοντες εξασκούν τις καινούριες δεξιότητές τους, τόσο όσο χρειάζονται για να τις μάθουν αλλά κι για να μπορούν να τις εφαρμόσουν στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (CPR) και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕD).

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης από τη λίστα αριστερά και μάθετε παραπάνω.

Γλώσσα English Ελληνικά