Φόρμα Εγγραφής Προγράμματος Πρώτων Βοηθειών

Emergency First Response Υλικά Μαθήματος Όλα τα προγράμματα διαρκούν περίπου από 4 έως 8 ώρες, ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα και ξεκινούν στις 8.45πμ. Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση για γκρουπ τουλάχιστον 6 ατόμων, παρακαλώ να μας ενημερώσετε αν χρειάζεστε διαφορετικό ωράριο από το προγραμματισμένο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του γκρουπ. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε μέχρι και 12 άτομα σε μια τάξη. Για τις μεγαλύτερες κρατήσεις, το κόστος εξαρτάται από το χώρο εκπαίδευσης και τα μέγεθος του γκρουπ.

Emergency First Response Υλικά Μαθήματος
Στο κόστος εκπαίδευσης όλων των προγραμμάτων πρώτων βοηθειών περιλαμβάνεται εγχειρίδιο συμμετοχής EFR, πιστοποιητικό EFR και κάρτα ολοκλήρωσης προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες που παρακολουθούν τα προγράμματα στις δικές μας εγκαταστάσεις έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν διάφορα προϊόντα πρώτων βοηθειών σε μειωμένες τιμές.Κράτηση Προγράμματος:

Αν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε σε ένα από τα προγράμματά μας ή θέλετε να κάνετε κράτηση για ένα εταιρικό γκρουπ, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


Πρόγραμμα:Επιθυμητή Ημερομηνία Εκπαίδευσης:Αριθμός Συμμετεχόντων:Χώρος Εκπαίδευσης:Προτιμητέος Τρόπος Επικοινωνίας:


Όνομα:
 

Επώνυμο:
 

Όνομα Εταιρίας:


Διεύθυνση:


E-mail:


Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
 Ειδικές Απαιτήσεις:
 

Καθαρισμός  Υποβολή
Γλώσσα English Ελληνικά