Προϊόντα Πρώτων Βοηθειών

H First Aid Greece

  προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές υψηλής ποιότητας κουτιά Πρώτων Βοηθειών, αξεσουάρ & Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές. Είτε χρειάζεστε ένα πολύ εξειδικευμένο κουτί πρώτων βοηθειών για το κατοικίδιό σας, κουτί για τα εγκαύματα στο σπίτι ή ακόμα και κουτί πρώτων βοηθειών για 20 άτομα
που να είναι πιστοποιημένο για χρήση στο χώρο της εργασίας, εμείς μπορούμε να σας το παρέχουμε. Όλες οι ιατρικές συσκευές διαθέτουν έγκριση CE. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.
Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές (AED)

Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές
Samaritan PAD της HeartSine

  Η First Aid Greece είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών της HeartSine. Μπορούμε να σας προσφέρουμε όλη την γκάμα Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών, συμπεριλαμβανομένου και απινιδωτών για δημόσια και προσωπική χρήση. Η τιμή των Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών PAD της HeartSine είναι ασύγκριτη, ενώ διατίθενται με 10 χρόνια εγγύηση. Διαθέτουν εγκρίσεις ISO και CE και έχουν περάσει επιτυχώς στρατιωτικό πρότυπο τεστ πτώσης. Οι Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές εκτός από τον λιτό σχεδιασμό τους διαθέτουν γρήγορη & αποτελεσματική λειτουργία, εν’ω έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ν α παρέχουν γρήγορη σωτήρια θεραπεία.
Θεραπείες για Εγκαύματα

Επίδεσμοι και Κουτιά Πρώτων Βοηθειών για Εγκαύματα

Μέχρι τώρα το δροσερό νερό ήταν η καλύτερη αντιμετώπιση για ατυχήματα με εγκαύματα στο σπίτι. Όμως οι επίδεσμοι και το gel Reliburn προσφέρουν έναν καινούριο και εξελιγμένο τρόπο αντιμετώπισης κατάλληλο για όλα τα είδη των εγκαυμάτων. Το Reliburn μειώνει τον πόνο, σταματάει τη μόλυνση και την περαιτέρω καταστροφή του ιστού. Δείτε την γκάμα μας σε επιδέσμους και gel για εγκαύματα καθώς και τα κουτιά πρώτων βοηθειών για εγκαύματα.
Φαρμακεία Εργασίας Πρώτων βοηθειών

Κουτιά Πρώτων Βοηθειών για το χώρο Εργασίας


Τα κουτιά Πρώτων Βοηθειών για το χώρο εργασίας τα οποία έχουν εγκριθεί από τον Οργανισμό Υγείας & Ασφάλειας, είναι διαθέσιμα για 10, 20 & 50 άτομα, ενώ διατίθενται σε σκληρή και μεγάλης ανθεκτικότητας θήκη, η οποία έχει σχεδιαστεί να αντέχει σε σκληρές συνθήκες. Επίσης υπάρχουν κουτιά Πρώτων Βοηθειών κατάλληλα για τον τομέα τροφοδοσίας. Κάθε κουτί περιέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα Πρώτων Βοηθειών και είναι πολύ οικονομικά.
Προσωπικά Φαρμακεία Πρώτων Βοηθειών

Κουτιά Πρώτων Βοηθειών για Προσωπική Χρήση

Δείτε τα κουτιά Πρώτων Βοηθειών για προσωπική αλλά και για οικογενειακή χρήση που διαθέτουμε, τα οποία είναι ιδανικά για το σπίτι, το αυτοκίνητο, για σάκους ή τσάντες. Διαθέτουμε κουτιά πρώτων βοηθειών που είναι κατάλληλα για όλους τους χώρους & τις δραστηριότητες, όπως αθλητικές δραστηριότητες, ταξίδια στο εξωτερικό, κουτιά αυτοκινήτου, κουτιά για παιδιά, για εγκαύματα, ακόμα και κουτιά για κατοικίδια. Όλα τα κουτιά Πρώτων Βοηθειών παρέχονται σε μια ελαφριά & ανθεκτική στο νερό θήκη.
Γλώσσα English Ελληνικά